Vinterinnkjøp: iDeal of Sweden + rabattkode!

Reklame | iDeal of Sweden

Har du fått med deg den nyeste kolleksjonen på iDeal of Sweden, Crystal Collection 💎? Oppdag design som fremmer selvstyrkende energi inspirert av krystaller og de siste trendene. Den hvite kaller seg for Clear Quartz, lilla Amethyst og rosa Rose Quartz. Nå får du deksel og AirPods Case i matchende design, er ikke det råkult?

Rabattkode: ZHANG, få 15% rabatt på alt fra iDeal of Sweden!

💎 💎 💎

 

Jeg har bestilt meg hjem noen favorittprodukter fra iDeal of Sweden, som jeg vil vise frem. De har så mye fint!

Skjermbeskyttere er noe alle burde ha på sin mobiltelefon. Man vil ikke risikere å knuse skjermen, for det blir så dyrt å fikse! Denne skjermbeskytteren er laget av knusesikkert glass som gjør det trygt å bruke. Det føles som å trykke rett på skjermen når den er satt på, den er fri for bobler og fingeravtrykk.

IDEAL Glass iPhone 12

Eagle Black har et elegant design i en dyp svart nyanse som fremkaller tidløs stil. Lommeboken er magnetisk som gjør den funksjonell. Dekslet kan brukes hver for seg eller miks og match med andre telefondeksler. Det har plass til to kort og kan holde opptil fire kort.

Unity Wallet iPhone 12 Eagle Black

Dropp plastflaskene for engangsbruk og erstatt de med Glacial-flaskene som holder seg kjølig i 24 timer og varm i 12 timer!

Golden Jade Marble er inspirert av Jadesteinen sine dype grønne nyanser og utstråler en naturlig skjønnhet som bærer tankene over i fantastiske landskap.

IDEAL x GLACIAL Bottle Golden Jade Marble

Port Laurent Marble er inspirert av den svarte natursteinen med samme navn, med opphav fra det sydlige Marokko. Den har i mange år vært ettertraktet for sin naturlige og enestående eleganse.

IDEAL x GLACIAL Bottle Port Laurent Marble

Denne vesken har moderne design og krokodilletekstur (laget av etiske og dyrefrie materialer). Ser kraftig ut. Passer både til hverdags og til fest!

Bobbi Camera Bag Black Croco

Ikke glem rabattkoden min ZHANG, og få 15% rabatt på alt fra iDeal of Sweden!

– Hva er ditt favorittprodukt fra iDeal of Sweden?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg