We love food

Høsten er på vei og det nærmer seg høytid for god mat og peishygge! I dag var jeg på arrangementet We love food som startet kl. 12 på Sørlandssenteret. Jeg elsker jo mat så det passet helt perfekt. Gratis smaksprøver fra matstands og Trond Moi (norsk kokk og grunnlegger av Bølgen & Moi) kom og lagde høstmeny!

På den tiden ved informasjonen på XXL, stilte mange seg i kø for å få gratis goodiebags. De inneholdt blant annet kjøkkenhåndkle fra Lexington, kaffeposer fra Vårt Lille Kaffehus, spekeskinke fra Extra og ulike bakeprodukter fra Søstrene Grene. Dessverre var det kun de 100 første som fikk.

Smaksprøver fra Vårt Lille Kaffehus, McDonald’s, Edgards, Subway, Coop Extra, Cafe Opus, Bellas Burrito, Big Bite, Junes Thaimat, Little Eataly, Foodcourt og Montana Grill. Noe av det jeg smakte på: Vegetarnuggets, wraps, wok, våruller, chips, brød, stekte nudler, kjøtt og salat.

Drikke: Arendals Klar (alkoholfritt øl), Fuzetea black tea apple cinnamon og Coca Cola Lemon. Egon delte ut gratis refleks og drikkeflaske.

We love food var en kjempesuksess. Selv om det var gratis smaksprøver, spiste mange seg gode og mette.

Kjøkkenet som Trond Moi brukte da han lagde mat.

Høstmeny ala Moi:

 • Torsk med verdens beste saus
 • Rista hjortefilet med Moi sin viltmix og kremet skogsopp saus
 • Nydelig sjokolademousse med marinerte bjørnebær

Trond Moi lagde 3-retters høstmeny. Maten var utrolig god og for en dyktig kokk han er! Det var så interessant å se hvordan maten ble laget. Filmet en del og videoklippene har jeg lagt ut på min Facebook-side.

Snurr lykkehjulet og vinn chips (3/18 sjanse). Ble ikke noe premie denne gangen da pilen ikke landet på de gule feltene.

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg