10 supre kameraer til bloggere (2)

Jeg har tidligere skrevet et lignende innlegg om 10 supre kameraer som passer fint til bloggere og vloggere på farten. Klikk HER for å komme til del 1. Mange av kameraene som anbefales her har vippeskjermer (vinklbar display) som gjør at du kan lettere se deg selv og alt du tar bilder av eller filmer. Lurer du på hvilket kamera som er “in” nå? Sjekk ut disse!

Sony ZV-1

Dette kameraet er skapt for å skape! Opptaksgrep med trådløs kontroll og stativ (tilleggsutstyr). Ta profesjonelle bilder og videoer i 4K-oppløsning – høy kvalitet, perfekt til selfie- og vlogginnhold. Soft Skin-effekt gjør at alle hudfarger ser levende, naturlige og sunne ut. ZV-1 er lett å ta med i lomma, har lynraskt 0,03 sekunders autofokus og øye-autofokus, og en Vari-Angle LCD-skjerm med intuitiv berøringsbetjening. Kameraet har 20,1 megapiksler, et 24-70 mm Zeiss-zoomobjektiv og lukkertiden på F1.8-2.8 gir en blurry bakgrunn for et profesjonelt preg og kunstnerisk kreativitet.

Kåret til EISA Best Award Vloggingcamera 2020-2021.


Canon G7X Mark 3

Både Canon G7X Mark 2 og 3 er et perfekt og praktisk kompaktkamera for innholdsskapere som vloggere og bloggere. Begge tar fantastiske detaljerte bilder og Mark 3 er i stand til å gjøre 4K-videoopptak og har mikrofonutgang vs 1080 uten mikrofonutgang på Mark 2. G7X Mark 3 har en vidvinkellinse med 24 mm brennvidde og 4,2x optisk zoom (perfekt til å fange motivene fra nært hold til langt unna), 80 graders tilt-skjerm og mikrofonutganger. Bluetooth-tilkobling lar deg dele innhold direkte til smarttelefonen for rask deling.


Canon EOS 250D

Verdens letteste speilreflekskameraer med vribar touch-skjerm. Klassisk brukervennlighet og nyskapende teknologi. Det er enkelt å få flotte bilder og 4K-videoer med dette kameraet! Både 200D og 250D er veldig likt, men noen få funksjoner skiller dem. EOS 250D har en sensor på 24,1 megapiksler og en DIGIC 8-bildeprosessor som gir enestående resultater på farten. Den optiske søkeren gir deg en klar sanntidsvisning av verden.


Canon EOS M50 Mark 2

Speilløst kamera – lett og kompakt. Dette er etterfølgeren til EOS M50. EOS M50 Mark 2 gir deg flere måter å fotografere, filme og sende direkte og komme i kontakt med følgere på. Derfor mulig å ha LIVE Streaming (direktesending) på YouTube med dette kameraet! Kameraet har 24,1 megapiksler, 15-45 mm f/3,5-6,3, en vribar berøringsskjerm og her får du fantastisk bildekvalitet med grunn dybdeskarphet og filmer som høres like bra ut som de ser ut. Opptak på 4K-kvalitet og integrert WiFi gjør det lett å dele med hele verden.


Fujifilm X-S10

Kompakt systemkamera med 5-akses bildestabilisering. Godt egnet både til amatørfotografer og profesjonelle. Utrolig ytelse og mange funksjoner i et lite kamerahus. Rask og nøyaktig autofokus som gjør at du får perfekte bilder rett ut av kameraet. Kameraet har 26,1 megapiksler, en vri-vippbar pekeskjerm, søker, trådløse tilkoblinger som Bluetooth og WiFi, og 4K-videoopptak. Her får du mye kamera for pengene!


Sony A6400

Ta flotte bilder og film videoer i 4K-oppløsning som en proff fotograf! Det lette systemkameraet kan du ta med deg hvor som helst, når som helst. Kameraet har en sensitiv sensor som sikrer rask autofokus (selv i mørket) og god støyreduksjon, og du vil alltid få detaljrike bilder av høy kvalitet. Den store vippeskjermen kan vippes oppover og nedover, noe som gjør det å filme videoblogger og ta selfier mye enklere. Ta kunstneriske fotografier eller fang øyeblikksbilder på farten!


Panasonic Lumix G100

Speilløst kamera som er spesielt designet for vloggere. Kreative funksjoner og lett i bruk. Den er klar for å tas med og brukes overalt. Gå ut og film uten ristninger! Video Selfie Mode holder automatisk både ansiktet ditt og bakgrunnen i fokus. Nyt fantastisk bildekvalitet på 20,3 megapiksler og en vribar skjerm.


Olympus PEN E-PL10

PEN-serien er et av de minste speilløse systemkameraene på markedet! Kameraet har et stilbevisst, tidløst og kompakt design som passer sammen med et moteriktig antrekk. Du vil aldri gå glipp av det perfekte bildet igjen med den raske autofokusen og berøringsskjermen! Kameraet har 16 megapiksler sensor, berøringsskjerm og 4K-video som gjør kameraet til det perfekte verktøyet for din kreativitet.


Sony CyberShot RX100 Mark III

Kompaktkameraet byr på en stor vippbar skjerm slik at du kan fotografere fra alle vinkler, en elektronisk søker, trådløse funksjoner og gir deg utrolig detaljnivå selv under dårlige lysforhold. Ta skarpe, klare og kreative bilder som en profesjonell fotograf! Det 24-70 mm Carl Zeiss-objektivet sørger for en jevn og myk defokusering av bakgrunnen – selv under høye zoom-nivåer. 3x optisk zoom og blenderåpning på F1.8-2.8.


Sony ZV-E10

ZV-E10 er Sonys nyeste og minste speilløse systemkamera. Få bilder av høy kvalitet med avanserte videomuligheter! Kameraet ligner ganske mye på A6100. Her får du et kamera perfekt for livestreaming og innholdsproduksjon med smarte funksjoner. 4K-oppløsning og Full HD-sakte film. Innebygget retningsstyrt mikrofon av høy kvalitet.


Kanskje jeg i fremtiden kommer til å skaffe meg en av disse anbefalte kameraene. Til dags dato har jeg bare kun et kamera, Canon EOS 200D. Skulle også ønske jeg hadde et mindre et, helst med vippeskjerm siden jeg er mye på farten også. Ellers bruker jeg mobilkameraet iPhone 12 Pro en god del når jeg skal ta bilder.

– Har du noen av disse kameraene?
– Hvilket kamera har du?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg