Åpning av vannspeilet i Bystranda Blå, Tangen

Onsdag 2. juni åpnet det nye vannspeilet i Bystranda Blå, på Tangen. Navnet Bystranda Blå gjenspeiler at Tangen er omgitt av vann på tre kanter. Vannspeilet er 135 meter langt og 15 cm dypt. Vannet på hundre kubikkmeter sirkulerer i et lukket system med to svære rør under bakken. Der var det også et eget renseanlegg, og algemiddel tilsettes jevnlig for å fjerne alger og sopp. Anlegget tidsstyres med en app, som går på fra 08-tiden, og stenger i 22-tiden. Hadde den stått på hele døgnet, ville det ha vært mye støy!

Mange av leilighetene er snart innflytningsklare. Det er fantastiske fellesarealer både ute og inne. Park, vannspeil, drivhus, trimrom, resepsjon, felleskjøkken, selskapslokale og gjesterom for å nevne noe. Når Tangen er ferdig utbygd, vil det være 750 leiligheter. Bare Bystranda Blå får 248 leiligheter.

En skulptur av kunstneren Michael Rieu, på to og et halvt tonn. Den skulle egentlig stå på friområdet ytterst på Tangen, men kommunen ga ikke tillatelse til det. Så her står den nå.

Les også:

Nå er vannspeilet åpnet på Tangen (kilde)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg