En fargerik boksesekk

En stykk fargerik boksesekk ble satt opp i Wergelandsparken i går. Hvorfor det? Som en reaksjon på skadene forårsaket på regnbueinstallasjonen på Torvet @regnbuebyenkristiansand. Det har vært mye hærverk på regnbuen siden den ble satt opp for første gang. Gjentatte ganger, opptil fem ganger har noen prøvd å ødelegge den. Det er veldig synd at installasjonen ikke kan stå i fred. Regnbuen blir heldigvis reparert hver gang kunstnerne oppdager hærverk. Den skal jo stå en stund foran Domkirken på Torvet i perioden 15. juli til 31. august.

Boksesekken er kraftig og slitesterk. Jeg tipper den tåler mye og er klar til å ta imot masse slag og spark. Den henger ned fra en gren på et høyt tre med alle regnbuens farger.

Gatekunstneren bak verket er @vlekart / inspirasjon @quirky_mouse.

As a reaction to damage done to rainbow installation of @regnbuebyenkristiansand in the background, this piece was installed today. As a safevent for agression against art or diversity, or both.
– @vlekart

Boksesekken er et praktisk hjelpemiddel og symbol på at det er lov å være sint. Å treffe en boksesekk kan være et fysisk og symbolsk uttrykk for intense følelser. Hvis man fysisk slår en boksesekk, gir det en respons i kroppen som hjelper til med å lindre spenningen. Symbolsk kan man se for seg boksesekken som et tegn på all stresset.

Dere lurer sikkert på hvordan regnbuen ser ut i dag. Flere bilder kommer straks!

 

Les også:

Fem ganger har noen prøvd å ødelegge regnbuen på Torvet – kunstnerne vil lage plaster (kilde)
#Regnbuebyen Kristiansand
Making a rainbow
Save the rainbow!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg