Lørdag 3. september ble Mat i Sentrum arrangert på Torvet i Kristiansand. Det er 4. gang matfestivalen arrangeres. Arrangementet har fokus på nærdyrket mat og urbant landbruk. Kl. 10:00 – 15:30 var Torvet fylt opp med lokal mat fra salgsboder, masse aktiviteter og underholdning på scenen hver halvtime med Klara og Gaute fra KuToppen og UKM artister.
Traktorer på utstilling under arrangementet Mat i Sentrum.
Smaksprøver på minitomater!
Hvilken grønnsak er dette?
Aktiviteter på Torvet:
- Barnas egen pizzafestival ved Geitmyra matkultursenter
- Potet- og jordskokk-jakt i pallekarmer
- Smak det beste fra grillen – lokale grønnsaker!
- Bli inspirert – cashkurs i dyrking!
- Bugnende boder fra lokale matprodusenter
- Inspirerende boder fra organisasjoner
Den Lille Chipsfabrikken med smaksprøver.
Masse gårdsegg.
“Sykle” din egen sunn smoothie!
Klara og Gaute fra KuToppen i Dyreparken.
Mat i Sentrum er et samarbeidsprosjekt mellom Kristiansand kommune, Statsforvalteren i Agder, Agder fylkeskommune, Geitmyra Matkultursenter for barn og Landbrukets Dag SA, med støtte fra Innovasjon Norge.
Les også:
En stor matfestival: “Mat i sentrum” 2019
Folkefest: “Mat i sentrum” 2018