Pepperkakehusutstilling 2023

På Sandens kjøpesenter er det utstilt mange kreative pepperkakehus i en pepperkakeby. Det er Krogsveen Sørlandet som står for prosjektet pepperkakeauksjonen. De har oppfordret alle i byen vår til å bake pepperkakehus, og her er noen av dem utstilt.

Alle inntektene fra årets pepperkakeauksjon går uavkortet til Gatemagasinet MOT v/Kirkens Bymisjon. Dette magasinet, som er så mye mer enn bare trykte ord på papir, er et symbol på støtte, håp og inkludering.

Krogsveen ønsker å være med å jevne ut forskjellene i samfunnet, støtte det verdifulle arbeidet til Gatemagasinets selgere og bidra til deres vei videre.

Bankens landsby

Nå har du muligheten til å sikre deg en hel landsby til både deg, familie og venner. Landsbyen fordeler seg på tre lekre hus med flere mindre anneks. Her får du muligheten til å invitere nære og kjære, til hyggelige samlinger. Dette er for deg som ønsker rom for alle!

 

Kjærlighetens hus

Sjarmerende enebolig på ett plan med beliggenhet i et hyggelig nabolag. Boligen har flotte materialvalg og er gjennomført. Eneboligen passer ypperlig for førstegangskjøpere, par eller for deg som trenger litt ekstra plass.

Tower by Werner

Delikat og meget spennende hjem over flere etasjer! Boligen har flere utkikkspunkter og kopien kan sees i Paris. Nå har du muligheten til å sikre deg originalen av en meget kjent arkitekt. Denne må oppleves!

 

Murerens hus

Meget velholdt og pen enebolig med flotte material- og fargevalg. Eneboligen har flotte detaljer og holder en høy standard. Boligen er oppusset i nyere tid og arbeidet er gjort av håndverkere.

 

Det søte hus

Smakfull og innholdsrik bolig med flotte detaljer. Eneboligen byr på en lun og varm atmosfære, og har pels som gir godt med varme på kaldere dager. Her kan du nyte en større tomt og godt med uteareal!

Pepperkakebyen står utstilt på Sandens i hele desember. Velkommen til visning!

Les også:

Jul på Sandens: Pepperkakehusutstilling
Jul på Sandens: Juletreutstilling & julegaveboks

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg