Båndametyst smykkesett

Luna Krystaller feirer 1 år med nettbutikk, og hadde i den anledning en giveaway på Instagram. Jeg deltok i konkurransen og vant dette flotte smykkesettet i båndametyst! Det består av et armbånd med 8 mm perler og ett kjede med håndslipt dråpe med lærsnor i ekte lær.

Chevron ametyst, også kjent som båndametyst er en blanding av ametyst og hvit kvarts. Båndametyst er en av de beste steinene for å arbeide med det tredje øye da den styrker intuisjonen. Båndametyst kan brukes til å rense auraen. Ametyst øker åndelig bevissthet og åndelig visdom, og fremmer en høyere tilstand av bevissthet.
– Luna Krystaller

Båndametyst armbånd

Båndametyst dråpe smykke

Båndametyst er steinen for både å styrke nære bånd og til å finne sin sjelevenn. Smykkesettet kom i liten en lilla smykkepose og det lå også ved et visittkort av nettbutikken. Smykket har et langt kjede i lær som kan justeres og armbåndets perler hadde flotte farger. Ingen steiner er like, alle er unike. Legg merke til den oransje flekken på den håndslipte dråpen.

For noen år siden har et besøk på Evje Mineralsti gjort at jeg fant interesse for å lære mer om steiner, krystaller og mineraler. Man kunne finne, lete og grave i gruvene for en liten sum!

 

Les også:

Skjell og steiner
Gøy på #Evje
La oss style et smykketre

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg